Η Εταιρία
Στις παλιές εποχές- χωρίς ψύξη, το καβούδρισμα ήταν συνηθισμένη μέθοδος συντήρησης του κρέατος. Σήμερα ο καβουρμάς παρασκευάζεται για την απόλαυση της νοστιμιάς του, αφού πρόκειται για ένα παραδοσιακό προϊόν κρέατος, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Ο λημνιός καβουρμάς είναι μια τοπική παραδοσιακή συνταγή. Καβουρδισμένα κομμάτια χοιρινού κρέατος, σκεπασμένα με χοιρινό λίπος. Παρασκευάζεται με την σπιτική συνταγή της οικογένειας Παλαίστρου από γενιά σε γενιά. Τα ζώα εκτρέφονται σε τοπικές μονάδες σε κατάλληλους χώρους, με αγνές τροφές, επιτυγχάνοντας έτσι την καλύτερη ποιότητα κρέατος. Δεν περιέχει συντηρητικά και παρασκευάζεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της οικογένειας, πιστοποιημένες κατά ISO και HACCP. Έχει ιδιαίτερη γεύση και αποτελεί μεζέ για πραγματικούς μερακλήδες. Τρώγεται ως έχει και ταιριάζει πολύ με κρασί και τσίπουρο. Επίσης προστίθεται, δίνοντας πρωτοτυπία, νοστιμιά και άρωμα στα πιάτα τα οποία συμμετέχει.